Trend 2: With Class

Het is tijd voor een nieuwe kijk op luxe. De With Class-trend is chic en verfijnd: klassiek met een twist. Het kleurenpalet zorgt voor een luxe, intiem gevoel, dankzij een tijdloze en persoonlijke mix van traditionele patronen, materialen en vormen met eigentijdse afwerkingen en schakeringen.

De kleuren uit het With Class trendpalet: 

      

Gebruik het kleurenpalet om een luxueus interieur te creƫren met een vleugje glamour. De tinten in dit thema bevatten enerzijds zachtere neutrale kleuren en zit anderzijds vol met elegante kleurnuances: tijdloos en tegelijkertijd chic. Combineer met stijlvolle decoratieve accessoires om een eigen touch te geven aan donkere-kleurentrend.

De Histor kleurentrends van 2019
With Class is een van de vier Histor kleurentrends van 2019. De vier paletten sluiten perfect aan bij de Histor trendkleur 2019 Quiet Clearing. Nieuwsgierig geworden naar de rest? Bekijk dan ook de andere drie trends: With It, Without en With Spirit.

Kleurbedenktijd
Wil je een Histor Trendkleur uitproberen in jouw interieur, maar twijfel je of het wel past? Geen zorgen. Dankzij Histor Kleurbedenktijd neem je geen enkel risico. Ben je toch niet blij met je nieuwe kleur? Dan mag je gratis een andere Histor kleur uitkiezen!