Trend 1: With It

Wil je energie en creativiteit in huis halen? Dan is het levendige, kleurrijke With It dé trend voor jou. Deze energieke kleurtrend is losjes gebaseerd op abstracte kunst en laat elke ruimte sprankelen. Het palet  bestaat uit optimistische en urban kleuren, die zelfs een beetje rebels aandoen.

De kleuren uit het With It trendpallet: 

      

Denk buiten de bestaande kaders, mix en match met kleuren en maak je schilderproject sprekend en creatief. With It is een zeer uitgesproken kleurenpalet met diverse opvallende tinten zoals Fuschia Flush en Sprite Twist. Gebruik de off-white Burmilla en de donkerblauwe Secret Spell als ondersteunende kleuren. Uiteraard heeft ook de trendkleur van 2019 Quiet Clearing een plekje in deze kleurentrend van 2019. 

De Histor kleurentrends van 2019
With It is een van de vier Histor kleurentrends van 2019. De vier paletten sluiten perfect aan bij de Histor trendkleur 2019 Quiet Clearing. Nieuwsgierig geworden naar de rest? Bekijk dan ook de andere drie trends: With Class, Without en With Spirit.

Kleurbedenktijd
Wil je een Histor Trendkleur uitproberen in jouw interieur, maar twijfel je of het wel past? Geen zorgen. Dankzij Histor Kleurbedenktijd neem je geen enkel risico. Ben je toch niet blij met je nieuwe kleur? Dan mag je gratis een andere Histor kleur uitkiezen!