Stijlicoon Amber
 
 
 
 
 
 
 

 
 


        

Stijlicoon Amber

 
Wie is Amber?
Hi! Mijn naam is Amber van de Velde en ik woon samen met mijn man Tim in een sfeervolle jaren '30 woning in Heemstede. In 2013 gekochten we ons huis en begon het klusavontuur. De eerste 3 jaar hebben we in een grote verbouwing gezeten. We hebben alles, maar dat ook alles aangepakt. En ook nu is ons huis nooit 'af'. Onze smaak verandert en ik vind het veel te leuk om te veranderen in huis. Ik wordt blij van neutrale, warme kleuren. Het geeft een gevoel van comfort en rust. Op mijn Instagram account en mijn persoonlijke blog deel ik graag DIY-, kleur- en interieurtips. Ik vind het super leuk als ik anderen kan inspireren met mijn liefde voor interieur.
 
Ambers woonstijl
Mijn interieurstijl zou ik omschrijven als een combinatie van modern, Scandinavisch design, met een vleugje hotel chique. Ik houd van een rustig, minimalistisch interieur met warme kleuren die een gevoel van geborgenheid geven, zoals creme, beige, bruin, vergrijst groen en okergeel. Dit kleurenpalet is geïnspireerd op de natuur en creëert de kalme sfeer die ik wil voelen in huis. Ik vind het leuk om kleur toe te voegen in kunstwerken en accessoires, maar het moet wel in balans blijven.

Ik haal mijn inspiratie uit designhotels en restaurants die dankzij de combinatie van strakke lijnen en materiaalcontrasten luze uitstralen. Ik vind het een uitdaging om die luxe in huis te halen zonder daarvoor de hoofdprijs te betalen. Daar is wat creativiteit en DIY-handigheid voor nodig, maar ik heb goed kunnen oefenen tijdens mijn verbouwing. 
 
Volg Amber via @amberlovesdesign