Wild Wilderness
 
 
 
 
 
 

 
 


        

Verzadigd, grijs, gekruid beige met Sedona rode ondertoon

Wild Wilderness (PPG1019-5) is een verzadigd, grijs, gekruid beige met een Sedona stenen ondertoon ondertoon. Het is een perfecte verfkleur voor een slaapkamer, badkamer of accentmuur in huis.

Probeer deze kleur uit met onze kleurstaal (TEKSTLINK), een kleine hoeveelheid (TEKSTLINK) of koop deze direct (TEKSTLINK).

60-30-10 met Wild Wilderness

Met het 60-30-10 principe stel je eenvoudig  een kleurpalet samen. Wij hebben alvast onze favorieten voor jou geselecteerd!

Voor een warm kleurenschema voeg je rode of oranje tonen toe. Ook mooi in combinatie met lichte groene, roze of blauwe tinten.

Test je kleur

Met de Histor ColorTester test je een kleur eenvoudig op de muur. De zelfklevende kleurstaal is makkelijk van de muur af te halen en te verplaatsen. Beoordeel de kleur van alle kanten, op verschillende momenten van de dag en in ieder licht. Gemaakt met 100% echte verf en daarmee kleurecht. Haal het meeste uit je kleurtester met deze tips of koop de ColorTester (TEKSTLINK).

Histor Perfect Finish: Altijd zeker van een perfect resultaat

Histor Perfect Finish muurverf is een extra dekkende muurverf, ideaal voor alle muren in jouw huis. Eenmaal aangebracht ben je verzekererd van een matte uitstraling die langdurig mooi blijft.