Test je kleur
 
 
 
 
 
 

 
 


        

Test je mooiste kleuren thuis

Met de Histor ColorTester test je jouw kleur eenvoudig op de muur. De zelfklevende kleurstaal is makkelijk te verplaatsen en ook weer van je muur af te halen. Beoordeel op meerdere plaatsen, op verschillende momenten van de dag en in in ieder licht. Gemaakt van 100% echte verf en daarmee kleurecht. 

De Histor ColorTester is beschikbaar in de 57 meest bestelde kleuren. Laat je inspireren en bekijk het hele palet. 

Aan de slag

Maak de ColorTester los en plak deze op de muur die je wilt schilderen om de kleur te beoordelen. Wrijf de ColorTester met je vlakke hand na, zodat die goed tegen de muur aanplakt. Met onderstaande tips helpen we je op weg om de kleur goed te testen. 

1. Test op meerdere plaatsen 
De natuurlijke lichtinval is op elke plek in huis net even anders. Plak je tester dan ook op verschillende plekken om het effect van het licht te zien op de kleur. 

2. Ieder moment is anders
De avond valt en die felle kleur rood oogt ineens heel donker. Kijkj daarom op verschillende momenten van de dag

3. Licht aan
Kunstmatig licht heeft invloed op de kleurbeleving. Gele of juist blauwe tonen in ht licht laten een verfkleur anders uitkomen. Licht aan dus! 

4. Is er een match? 
Hang de staal naast je meubels om te zien of de kleuren goed samen gaan. Doe hetzelfde met de gordijnen en kozijnen. 

Inspiratie uit 60-30-10

Om jou te helpen bij het vinden van de perfecte kleurcombinatie hebben wij voor iedere kleur een aantal suggesties gedaan ter inspiratie. Scan de QR-code op jouw ColorTester verpakking en ontdek jouw ideale kleurcombinatie. Of daag jezelf uit en vind je eigen combinatie met behulp van het 60-30-10 principe.