Ivm grote drukte, ook bij PostNL, kunnen leveringen helaas langer duren en is niet alles meer op voorraad.

Diep, koel krijtbordgrijs met stemmige ondertoon

Summer Shadow (PPG0996-7) is een diep, koel krijtbordgrijs met een stemmige ondertoon. Het is een perfecte verfkleur voor een accentmuur of juist als hoofdkleur met accenten van kleur.

Probeer deze kleur uit met de zelfklevende kleurstaal (TEKSTLINK), de MY color muurverftester van 250 ml (TEKSTLINK) of koop deze direct (TEKSTLINK).

60-30-10 met Summer Shadow

Met het 60-30-10 principe stel je eenvoudig  een kleurpalet samen. Wij hebben alvast onze favorieten voor jou geselecteerd!

Combineer Summer Shadow met lichtere grijze selecties of ga voor kleur met groene of beige tinten.

Test je kleur

Met de Histor ColorTester test je een kleur eenvoudig op de muur. De zelfklevende kleurstaal is makkelijk van de muur af te halen en te verplaatsen. Beoordeel de kleur van alle kanten, op verschillende momenten van de dag en in ieder licht. Gemaakt met 100% echte verf en daarmee kleurecht. Haal het meeste uit je kleurtester met deze tips of koop de ColorTester (TEKSTLINK).

Histor MY color: Breng je mooiste kleuren thuis

Histor MY color is een matte muurverf met intens levendige kleuren die lang mooi blijven dankzij de Intense Color Technology.

Ontdek jouw persoonlijke kleurpalet, vind jouw kleurmatch en breng jouw inspiratie tot leven met de Histor MY color app. Download deze in de App Store of Google Play Store.

BUTTON NAAR MYCOLOR LANDINGSPAGINA