Ivm grote drukte, ook bij PostNL, kunnen leveringen helaas langer duren en is niet alles meer op voorraad.

Koel grijs met zwarte ondertoon

Steel Mill is een koele middentoon grijs met een zwarte ondertoon. Een perfecte, neutrale verfkleur die makkelijk te combineren is in het interieur.

Probeer deze kleur uit met de zelfklevende kleurstaal (TEKSTLINK), de MY color muurverftester van 250 ml (TEKSTLINK) of koop deze direct (TEKSTLINK).

60-30-10 met Steel Mill

Met het 60-30-10 principe stel je eenvoudig  een kleurpalet samen. Wij hebben alvast onze favorieten voor jou geselecteerd!

Doordat Steel Mill een lichtere tint is, is deze goed te combineren met donkerdere kleuren. Ga voor een rustige combinatie met tinten uit dezelfde kleurstrip, ga voor wat speelser met een blauwe tint of juist een warmer lichtgeel. 

Test je kleur

Met de Histor ColorTester test je een kleur eenvoudig op de muur. De zelfklevende kleurstaal is makkelijk van de muur af te halen en te verplaatsen. Beoordeel de kleur van alle kanten, op verschillende momenten van de dag en in ieder licht. Gemaakt met 100% echte verf en daarmee kleurecht. Haal het meeste uit je kleurtester met deze tips of koop de ColorTester (TEKSTLINK).

Histor MY color: Breng je mooiste kleuren thuis

Histor MY color is een matte muurverf met intens levendige kleuren die lang mooi blijven dankzij de Intense Color Technology.

Ontdek jouw persoonlijke kleurpalet, vind jouw kleurmatch en breng jouw inspiratie tot leven met de Histor MY color app. Download deze in de App Store of Google Play Store.

BUTTON NAAR MYCOLOR LANDINGSPAGINA