Ivm grote drukte, ook bij PostNL, kunnen leveringen helaas langer duren en is niet alles meer op voorraad.

Bleek, sneeuwwit

RAL9016 (PPG1001-1) is een bleek, sneeuwwit zonder ondertoon. Het is een perfecte verfkleur voor een hoofdmuur of als accent.

Probeer deze kleur uit met onze kleurstaal (TEKSTLINK), een kleine hoeveelheid (TEKSTLINK) of koop deze direct (TEKSTLINK).

60-30-10 met RAL9016

Met het 60-30-10 principe stel je eenvoudig  een kleurpalet samen. Wij hebben alvast onze favorieten voor jou geselecteerd!

Eenvoudig te combineren met verschillende kleuren. Maak het geheel wat warmer met rode tinten of ga de tegenovergestelde kant op met koele blauwtinten.

Test je kleur

Met de Histor ColorTester test je een kleur eenvoudig op de muur. De zelfklevende kleurstaal is makkelijk van de muur af te halen en te verplaatsen. Beoordeel de kleur van alle kanten, op verschillende momenten van de dag en in ieder licht. Gemaakt met 100% echte verf en daarmee kleurecht. Haal het meeste uit je kleurtester met deze tips of koop de ColorTester (TEKSTLINK).

Histor Perfect Finish: Altijd zeker van een perfect resultaat

Histor Perfect Finish muurverf is een extra dekkende muurverf, ideaal voor alle muren in jouw huis. Eenmaal aangebracht ben je verzekererd van een matte uitstraling die langdurig mooi blijft.