Ivm grote drukte, ook bij PostNL, kunnen leveringen helaas langer duren en is niet alles meer op voorraad.

Bleek, grijs, majesteus blauw met maagdenpalmblauwe ondertoon

Moonlit Snow (PPG1041-1) is een bleek, grijs, majestueus blauw met een ondertoon van blauw maagdenpalm. Het is een perfecte verfkleur voor een zachte gloed in een slaapkamer, badkamer of zelfs aan het plafond.

Probeer deze kleur uit met de zelfklevende kleurstaal (TEKSTLINK), de Perfect Finish muurverftester van 250 ml (TEKSTLINK) of koop deze direct (TEKSTLINK).

60-30-10 met Moonlit Snow

Met het 60-30-10 principe stel je eenvoudig  een kleurpalet samen. Wij hebben alvast onze favorieten voor jou geselecteerd!

Combineer deze kleur met elk type hout en een witte bekleding. Of laat het blauw uit de verf nog meer naar voren komen met grijs- of blauwtinten. Ook prachtig als tegenhanger van warme kleuren als roze of beige.

Test je kleur

Met de Histor ColorTester test je een kleur eenvoudig op de muur. De zelfklevende kleurstaal is makkelijk van de muur af te halen en te verplaatsen. Beoordeel de kleur van alle kanten, op verschillende momenten van de dag en in ieder licht. Gemaakt met 100% echte verf en daarmee kleurecht. Haal het meeste uit je kleurtester met deze tips of koop de ColorTester (TEKSTLINK).

Histor Perfect Finish: Altijd zeker van een perfect resultaat

Histor Perfect Finish muurverf is een extra dekkende muurverf, ideaal voor alle muren in jouw huis. Eenmaal aangebracht ben je verzekererd van een matte uitstraling die langdurig mooi blijft.