Intuitive
 
 
 
 
 
 

 
 


        

Lichtgrijs taupe met roze ondertoon

Intuitive (PPG1022-2) is een lichtgrijze, taupe tint met een roze ondertoon. Goed te combineren en een perfect kleur als basis voor ieder interieur.

Probeer deze kleur uit met de Histor ColorTester. Met de ColorTester kun je jouw nieuwe kleur testen bij elke lichtinval, en op verschilende plekken in de ruimte, zonder direct te hoeven schilderen! De ColorTesters zijn gemaakt met echte verf, om zo de ideale kleuren voor in jouw interieur te vinden.

Al iets zekerder van je kleur?
Probeer deze kleur uit met de MY color muurverftester van 250 ml of bestel de kleur in Histor MY color muurverf.

60-30-10 met Intuitive

Zelf een kleurenpalet maken wordt makkelijk met behulp van het 60-30-10 principe. Hiermee creëer je zelf een uitgebalanceerd kleurenpalet met daarin drie kleuren. Wij hebben alvast onze favorieten voor jou geselecteerd!

De lichtgrijze taupe tint Intuitive is makkelijk te combineren met andere kleuren: of het nu gaat om kleuren uit dezelfde kleurfamilie of juist een hele andere tint zoals een blauw.

Histor MY color: Breng je mooiste kleuren thuis

Histor MY color is een matte muurverf met intens levendige kleuren die lang mooi blijven dankzij de Intense Color Technology.

Ontdek jouw persoonlijke kleurpalet, vind jouw kleurmatch en breng jouw inspiratie tot leven met de Histor MY color app. Download deze in de App Store of Google Play Store.