Ivm grote drukte bij Histor en bij PostNL, kunnen leveringen helaas langer duren dan normaal.

Diepe, neutrale biljartgroen met azuurblauwe ondertoon

Dried Holly (PPG1135-6) is een diepe, neutrale biljartgroen met een azuurblauwe ondertoon. Past goed in verschillende interieurs, mooi op de muur als accent of juist op de gehele muur.

Probeer deze kleur uit met de zelfklevende kleurstaal (TEKSTLINK), de MY color muurverftester van 250 ml (TEKSTLINK) of koop deze direct (TEKSTLINK).

60-30-10 met Dried Holly

Met het 60-30-10 principe stel je eenvoudig  een kleurpalet samen. Wij hebben alvast onze favorieten voor jou geselecteerd!

Dried Holly is mooi in combinatie met lichtere tinten uit dezelfde strip of juist met warme bruin, wit en geeltinten. Voeg voor wat contrast een diepdonkerblauwe kleur toe.

Test je kleur

Met de Histor ColorTester test je een kleur eenvoudig op de muur. De zelfklevende kleurstaal is makkelijk van de muur af te halen en te verplaatsen. Beoordeel de kleur van alle kanten, op verschillende momenten van de dag en in ieder licht. Gemaakt met 100% echte verf en daarmee kleurecht. Haal het meeste uit je kleurtester met deze tips of koop de ColorTester (TEKSTLINK).

Histor Perfect Finish: Altijd zeker van een perfect resultaat

Histor Perfect Finish muurverf is een extra dekkende muurverf, ideaal voor alle muren in jouw huis. Eenmaal aangebracht ben je verzekererd van een matte uitstraling die langdurig mooi blijft.