Ivm grote drukte, ook bij PostNL, kunnen leveringen helaas langer duren en is niet alles meer op voorraad.

Zachte grijze perzikkleurige beige met bruine ondertoon

Discover (PPG1021-3) is een zachte, grijze, perzikkleurige beige met bruine ondertoon. Het is een perfecte verfkleur voor elk interieur.

Probeer deze kleur uit met de zelfklevende kleurstaal (TEKSTLINK), de MY color muurverftester van 250 ml (TEKSTLINK) of koop deze direct (TEKSTLINK).

60-30-10 met Discover

Met het 60-30-10 principe stel je eenvoudig  een kleurpalet samen. Wij hebben alvast onze favorieten voor jou geselecteerd!

Voor meer contrast ga je voor diepe bruintinten of zwart. Ook is deze warme bruinegrijzige kleur prachtig in combinatie met andere roodbruintinten of (licht)roze en okergeel.

Test je kleur

Met de Histor ColorTester test je een kleur eenvoudig op de muur. De zelfklevende kleurstaal is makkelijk van de muur af te halen en te verplaatsen. Beoordeel de kleur van alle kanten, op verschillende momenten van de dag en in ieder licht. Gemaakt met 100% echte verf en daarmee kleurecht. Haal het meeste uit je kleurtester met deze tips of koop de ColorTester (TEKSTLINK).

Histor Perfect Finish: Altijd zeker van een perfect resultaat

Histor Perfect Finish muurverf is een extra dekkende muurverf, ideaal voor alle muren in jouw huis. Eenmaal aangebracht ben je verzekererd van een matte uitstraling die langdurig mooi blijft.