Ivm grote drukte, ook bij PostNL, kunnen leveringen helaas langer duren en is niet alles meer op voorraad.

Warm stormachtige grijs

Clockwork Toy (PPG1009-4) is een middentoon, warme, stormachtig grijs met een ebbenhouten ondertoon. Het is een perfecte verfkleur voor hoofdmuren, de accentmuur of in accessoires. Ook mooi in de gang waar deze goed combineert met een wit en een selectie (kleurige) kunstwerken.

Probeer deze kleur uit met de zelfklevende kleurstaal (TEKSTLINK), de Perfect Finish muurverftester van 250 ml (TEKSTLINK) of koop deze direct (TEKSTLINK).

60-30-10 met Clockwork Toy

Met het 60-30-10 principe stel je eenvoudig  een kleurpalet samen. Wij hebben alvast onze favorieten voor jou geselecteerd!

De grijze kleur is goed te combineren met zowel warme als koelere kleuren. Combineer de hue met grijze tinten voor een strak effect of voeg wat kleur toe met een blauwe of groene tint. 

Test je kleur

Met de Histor ColorTester test je een kleur eenvoudig op de muur. De zelfklevende kleurstaal is makkelijk van de muur af te halen en te verplaatsen. Beoordeel de kleur van alle kanten, op verschillende momenten van de dag en in ieder licht. Gemaakt met 100% echte verf en daarmee kleurecht. Haal het meeste uit je kleurtester met deze tips of koop de ColorTester (TEKSTLINK).

Histor Perfect Finish: Altijd zeker van een perfect resultaat

Histor Perfect Finish muurverf is een extra dekkende muurverf, ideaal voor alle muren in jouw huis. Eenmaal aangebracht ben je verzekererd van een matte uitstraling die langdurig mooi blijft.