Ivm grote drukte, ook bij PostNL, kunnen leveringen helaas langer duren en is niet alles meer op voorraad.

Babyroze-paars met rode ondertoon

Cake Pop (PPG1048-3) is een zachte, babyroze-paars met rode ondertoon. Een mooie delicate, vrolijke kleur die goed past in verschillende kamers in het huis. Probeer deze kleur uit met de zelfklevende kleurstaal (TEKSTLINK), de MY color muurverftester van 250 ml (TEKSTLINK) of koop deze direct (TEKSTLINK).

60-30-10 met Cake Pop

Met het 60-30-10 principe stel je eenvoudig  een kleurpalet samen. Wij hebben alvast onze favorieten voor jou geselecteerd!

De grijsblauwe ondertoon in Candle Smoke geeft een koeler effect in combinatie met andere blauwe kleuren en wordt wat minder koud met warme kleuren als roze, beige of okergeel.

Test je kleur

Met de Histor ColorTester test je een kleur eenvoudig op de muur. De zelfklevende kleurstaal is makkelijk van de muur af te halen en te verplaatsen. Beoordeel de kleur van alle kanten, op verschillende momenten van de dag en in ieder licht. Gemaakt met 100% echte verf en daarmee kleurecht. Haal het meeste uit je kleurtester met deze tips of koop de ColorTester (TEKSTLINK).

Histor MY color: Breng je mooiste kleuren thuis

Histor MY color is een matte muurverf met intens levendige kleuren die lang mooi blijven dankzij de Intense Color Technology.

Ontdek jouw persoonlijke kleurpalet, vind jouw kleurmatch en breng jouw inspiratie tot leven met de Histor MY color app. Download deze in de App Store (TEKSTLINK) of Google Play Store (TEKSTLINK).

BUTTON NAAR MYCOLOR LANDINGSPAGINA