Ivm grote drukte, ook bij PostNL, kunnen leveringen helaas langer duren en is niet alles meer op voorraad.

Aquamarine Dream

Aquamarine Dream is een neutrale groene middentoon kleur, een mix van biljartgroen met azuurblauwe ondertoon. Een goede verfkleur voor verschillende muren in een kamer.

Probeer deze kleur uit met onze kleurstaal (TEKSTLINK), een kleine hoeveelheid (TEKSTLINK) of koop deze direct (TEKSTLINK). 

60-30-10 met Aquamarine Dream

Met het 60-30-10 principe maak je gemakkelijk een kleurpallet. Wij hebben alvast onze favorieten voor jou geselecteerd!

Breng de natuur naar binnen en combineer Aquamarine Dream met verschillende tinten groen. Liever iets gewaagder? Kies dan voor een donkere tint als Enchanting Eggplant. 

Test je kleur

Met de Histor ColorTester test je een kleur eenvoudig op de muur. De zelfklevende kleurstaal is makkelijk van de muur af te halen en te verplaatsen. Beoordeel de kleur van alle kanten, op verschillende momenten van de dag en in ieder licht. Gemaakt met 100% echte verf en daarmee kleurecht. Haal het meeste uit je kleurtester met deze tips of koop de ColorTester (TEKSTLINK).

Histor MY color: Breng je mooiste kleuren thuis

Histor MY color is een matte muurverf met intens levendige kleuren die lang mooi blijven dankzij de Intense Color Technology.

Ontdek jouw persoonlijke kleurpalet, vind jouw kleurmatch en breng jouw inspiratie tot leven met de Histor MY color app. Download deze in de App Store of Google Play Store.

BUTTON NAAR MYCOLOR LANDINGSPAGINA