Peach Pudding
 
 
 
 
 
 

 
 


        

Zachte, neutrale zandrode kleur met baksteen ondertoon

Peach Pudding (PPG1015-3) is een zachte, neutrale zandrode kleur met een baksteen ondertoon. Mooi in ruimtes waar rust heerst of een warme, lievelijke sfeer mee te creëren.

Probeer deze kleur uit met de Histor ColorTester. Met de ColorTester kun je jouw nieuwe kleur testen bij elke lichtinval, en op verschilende plekken in de ruimte, zonder direct te hoeven schilderen! De ColorTesters zijn gemaakt met echte verf, om zo de ideale kleuren voor in jouw interieur te vinden.

Al iets zekerder van je kleur?
Probeer deze kleur uit met de MY color muurverftester van 250 ml of bestel de kleur in Histor MY color muurverf.

60-30-10 met Peach Pudding

Met het 60-30-10 principe stel je eenvoudig  een kleurpalet samen. Wij hebben alvast onze favorieten voor jou geselecteerd!

Combineer met mintgroen of zachtblauw om een welnesssfeer neer te zetten of maak het geheel warm met terracotta en roodtinten. Ook prachtig met donkerblauw of groen.

Histor MY color: Breng je mooiste kleuren thuis

Histor MY color is een matte muurverf met intens levendige kleuren die lang mooi blijven dankzij de Intense Color Technology.

Ontdek jouw persoonlijke kleurpalet, vind jouw kleurmatch en breng jouw inspiratie tot leven met de Histor MY color app. Download deze in de App Store of Google Play Store.