Moonlit Snow
 
 
 
 
 
 

 
 


        

Bleek, grijs, majesteus blauw met maagdenpalmblauwe ondertoon

Moonlit Snow (PPG1041-1) is een bleek, grijs, majestueus blauw met een ondertoon van blauw maagdenpalm. Het is een perfecte verfkleur voor een zachte gloed in een slaapkamer, badkamer of zelfs aan het plafond.

Probeer deze kleur uit met de Histor ColorTester. Met de ColorTester kun je jouw nieuwe kleur testen bij elke lichtinval, en op verschilende plekken in de ruimte, zonder direct te hoeven schilderen! De ColorTesters zijn gemaakt met echte verf, om zo de ideale kleuren voor in jouw interieur te vinden.

Al iets zekerder van je kleur?
Probeer deze kleur uit met de MY color muurverftester van 250 ml of bestel de kleur in Histor MY color muurverf

60-30-10 met Moonlit Snow

Met het 60-30-10 principe stel je eenvoudig  een kleurpalet samen. Wij hebben alvast onze favorieten voor jou geselecteerd!

Combineer deze kleur met elk type hout en een witte bekleding. Of laat het blauw uit de verf nog meer naar voren komen met grijs- of blauwtinten. Ook prachtig als tegenhanger van warme kleuren als roze of beige.

Histor Perfect Finish: Altijd zeker van een perfect resultaat

Histor Perfect Finish muurverf is een extra dekkende muurverf, ideaal voor alle muren in jouw huis. Eenmaal aangebracht ben je verzekererd van een matte uitstraling die langdurig mooi blijft.