Jade aqua-groen met malachiet ondertoon

Holly Glen (PPG1144-4) is een middentoon, schaduwrijk, jade aqua-groen met malachiet ondertoon. Het is een perfecte verfkleur voor een slaapkamer.

Probeer deze kleur uit met de Histor ColorTester. Met de ColorTester kun je jouw nieuwe kleur testen bij elke lichtinval, en op verschilende plekken in de ruimte, zonder direct te hoeven schilderen! De ColorTesters zijn gemaakt met echte verf, om zo de ideale kleuren voor in jouw interieur te vinden.

Al iets zekerder van je kleur?
Probeer deze kleur uit met de MY color muurverftester van 250 ml of bestel de kleur in Histor MY color muurverf.

60-30-10 met Holly Glen

Met het 60-30-10 principe stel je eenvoudig  een kleurpalet samen. Wij hebben alvast onze favorieten voor jou geselecteerd!

Combineer de kleur met een zachte, gebroken witte rand of warme geel- en/of bruintinten. De aquakleur komt wat meer naar voren in combinatie met een diepdonkerblauwe kleur. 

Histor MY color: Breng je mooiste kleuren thuis

Histor MY color is een matte muurverf met intens levendige kleuren die lang mooi blijven dankzij de Intense Color Technology.

Ontdek jouw persoonlijke kleurpalet, vind jouw kleurmatch en breng jouw inspiratie tot leven met de Histor MY color app. Download deze in de App Store of Google Play Store.