Desert Squall
 
 
 
 
 
 

 
 


        

Diep, kruidrode kleur met stenen ondertoon

Dessert Squall (PPG1060-6) is een diep, neutraal, kruidenrood met een Sedona stenen ondertoon. Het is een perfecte verfkleur voor een hoofdmuur in elke ruimte.

Probeer deze kleur uit met de Histor ColorTester. Met de ColorTester kun je jouw nieuwe kleur testen bij elke lichtinval, en op verschilende plekken in de ruimte, zonder direct te hoeven schilderen! De ColorTesters zijn gemaakt met echte verf, om zo de ideale kleuren voor in jouw interieur te vinden.

Al iets zekerder van je kleur?
Probeer deze kleur uit met de MY color muurverftester van 250 ml of bestel de kleur in Histor MY color muurverf.

60-30-10 met Desert Squall

Met het 60-30-10 principe stel je eenvoudig  een kleurpalet samen. Wij hebben alvast onze favorieten voor jou geselecteerd!

Combineer Desert Squall met mahonie houttinten voor contrast of maak de ruimte kleurig met groene en of blauwtinten. Voor een warmer palet kies je voor beige, vergeelde winttinten of warme terracotta kleuren.

Histor MY color: Breng je mooiste kleuren thuis

Histor MY color is een matte muurverf met intens levendige kleuren die lang mooi blijven dankzij de Intense Color Technology.

Ontdek jouw persoonlijke kleurpalet, vind jouw kleurmatch en breng jouw inspiratie tot leven met de Histor MY color app. Download deze in de App Store of Google Play Store.