Clockwork Toy
 
 
 
 
 
 

 
 


        

Warm stormachtige grijs

Clockwork Toy (PPG1009-4) is een middentoon, warme, stormachtig grijs met een ebbenhouten ondertoon. Het is een perfecte verfkleur voor hoofdmuren, de accentmuur of in accessoires. Ook mooi in de gang waar deze goed combineert met een wit en een selectie (kleurige) kunstwerken.

Probeer deze kleur uit met de Histor ColorTester. Met de ColorTester kun je jouw nieuwe kleur testen bij elke lichtinval, en op verschilende plekken in de ruimte, zonder direct te hoeven schilderen! De ColorTesters zijn gemaakt met echte verf, om zo de ideale kleuren voor in jouw interieur te vinden.

Al iets zekerder van je kleur?
Probeer deze kleur uit met de MY color muurverftester van 250 ml of bestel de kleur in Histor MY color muurverf.

60-30-10 met Clockwork Toy

Met het 60-30-10 principe stel je eenvoudig  een kleurpalet samen. Wij hebben alvast onze favorieten voor jou geselecteerd!

De grijze kleur is goed te combineren met zowel warme als koelere kleuren. Combineer de hue met grijze tinten voor een strak effect of voeg wat kleur toe met een blauwe of groene tint. 

Histor Perfect Finish: Altijd zeker van een perfect resultaat

Histor Perfect Finish muurverf is een extra dekkende muurverf, ideaal voor alle muren in jouw huis. Eenmaal aangebracht ben je verzekererd van een matte uitstraling die langdurig mooi blijft.