Histor Stijlcollecties
 
 
 
 
 
 
 

 
 


        

De trendkleur van 2019: Quiet Clearing

Quiet Clearing is de Histor Trendkleur van 2019. Deze elegante, diepgroene kleur zorgt voor een levendig, groots gevoel en heeft tegelijkertijd een aards en kalmerend effect. De trend is een directe reactie op het verharden van ons interieur door de toenemende hoeveelheid tech in huis. Slimme thermostaten, wifi-gestuurde apparaten en robotica veroorzaken steeds meer disbalans en trendwatchers signaleren een verschuiving naar de natuurlijke kant. Quiet Clearing herstelt het evenwicht in huis door de kracht en harmonie van de natuur terug te brengen in het interieur.


 
De kleur past helemaal in de donkere kleurtrend van nu en door slim te combineren met behulp van de Histor Kleurentrends, komt Quiet Clearing bij elke woonstijl tot z’n recht.


 
Gebruik de Trendkleur op een of zelfs meerdere wanden en combineer met off-blacks, donker hout en goudtinten voor een intieme, warme sfeer. Liever een neutraler effect? Gebruik Quiet Clearing dan in combinatie met licht hout en lichte tinten of als accentkleur op een kleinere muur voor een trendy detail.De Histor kleurentrends van 2019
De kleur Quiet Clearing is terug te vinden in alle vier de Histor Kleurentrends van 2019: With ItWith Class, Without en With Spirit. Bekijk de verschillende paletten en ontdenk jouw hele eigen stijl. 

Kleurbedenktijd
Wil je een Histor Trendkleur uitproberen in jouw interieur, maar twijfel je of het wel past? Geen zorgen. Dankzij Histor Kleurbedenktijd neem je geen enkel risico. Ben je toch niet blij met je nieuwe kleur, dan mag je gratis een andere Histor kleur uitkiezen.